Tak, możesz ograniczyć dostęp do opublikowanej treści za pomocą hasła. Wtedy każda osoba, która kliknie na link do Twojego story, zobaczy tylko okno z prośbą o podanie hasła.

Aby zabezpieczyć stronę hasłem, przejdź do zakładki Stories na swoim koncie i kliknij na ikonę kłódki znajdującą się w prawym dolnym rogu kafelka ze story, którą chcesz zabezpieczyć, a następnie ustaw hasło.

Did this answer your question?